info
Het Zuidelijk Toneel & NB Projects
Liefdesverklaring (voor altijd)
do 17 jan 2019 | 20:15
| Toneel
  Het Speelhuis | Theaterzaal
Normaal
EUR 23,50
PUBLIKUMSBESCHIMPFUNG WORDT LIEFDESVERKLARING

Vier prachtacteurs, met rijke podiumgeschiedenis, maken de balans op van hun relatie met het publiek. Jarenlang keken wij naar hen, nu kijken zij terug. Ze refereren aan de beroemde ‘Publikums-beschimpfung’ (1968) van toneelschrijver Peter Handke, die het ‘verwende intellectuele’ publiek de huid vol schold. Nu doen zij precies andersom. In 2014 kantelden toneelschrijver Magne van den Berg en theatermaker/choreograaf Nicole Beutler het stuk naar zes jongeren - die brachten in ‘Liefdesverklaring’ een hartverwarmende DANKbetuiging aan het publiek. Dat reageerde uitzinnig. Nu duiken vier ouderen dieper in hun ode aan de toeschouwer, aan het weder-zijds vertrouwen. Want ook de liefde tussen acteur en publiek komt niet zonder strijd.

 

Inleiding

Om 19.30 uur wordt er een inleiding gegeven door Annette Embrechts, dans- en theaterjournaliste van De Volkskrant. Hiervoor kunt u kosteloos een plekje reserveren tijdens het bestelproces.

 

Korting met je biebpas

Bent u lid bij Bibliotheek Helmond-Peel? Dan krijgt u voor deze voorstelling 20% korting op de normale prijs, bij vertoon van uw biebpas. Reserveren met korting kan dan ook alleen aan de balie van Het Speelhuis.

 

 
 
Er zijn op dit moment geen recensies bekend
 
mijn verlanglijst
Er zijn geen items aanwezig