info
Crazy Piano's
The Best Of!
za 12 jan 2019 | 20:15
| Muziek
  Het Speelhuis | Theaterzaal
Normaal
EUR 28,00
FEESTELIJKE MUZIKALE ROLLERCOASTER WAARBIJ STILZITTEN GEEN OPTIE IS

Crazy Piano’s weten als geen ander hoe ze een zaal op hun kop kunnen zetten. Nu zelfs nog een tikkeltje heftiger, want ze vieren hun 10-jarig jubileum. ‘The Best Of!’ wordt swingen, uitdagen, lachen en gieren met drums, saxofoons en twee brandweerrode piano’s. Een muzikale rollercoaster voor jong en oud, waarbij de energie van het podium spat. Stilzitten is ondenkbaar. Put on your dancing shoes!

 

Theaterdiner

Bij deze voorstelling bestaat de mogelijkheid om vooraf te dineren in onze karakteristieke Pastoriekamer. Voor € 39,- per persoon heeft u een 2-gangen diner en als toetje koffie of thee met iets lekkers. Consumpties (wijn, frisdrank en bier) zijn bij de prijs inbegrepen. Niets gezelliger dan voor aanvang van de voorstelling samen een hapje te eten, toch? Het diner is apart te reserveren wanneer u het bestelproces van deze voorstelling start.  

 

Heeft u al kaarten in uw bezit voor deze voorstelling en besluit u later om aan te schuiven bij het diner dan kunt u uw tafel telefonisch reserveren via 0492-587000 (kies optie 1) of aan onze theaterbalie tot uiterlijk 1 dag (24 uur) voorafgaand aan uw bezoek. Gelukt? We ontvangen u dan graag uiterlijk om 17.45 uur via de hoofdingang van het theater.  

 

 
 
Er zijn op dit moment geen recensies bekend
 
mijn verlanglijst
Er zijn geen items aanwezig