info
Ellen ten Damme
Paris-Berlin - succesreprise
vr 14 dec 2018 | 20:15
| Muziek
  Het Speelhuis | Theaterzaal
Normaal
EUR 31,50
MUZIKALE ODE AAN FRANSE EN DUITSE CHANSONNIERS EN TOPENTERTAINERS VAN DE AFGELOPEN EEUW

Alleskunner Ellen ten Damme stond vorig seizoen als eerste in de verbouwde zaal van Het Speelhuis en brak het podium bijna af tijdens haar geweldige show PARIS-BERLIN. Met haar achtkoppige band The Magpies maakte ze er voor een uitverkochte zaal één groot feest van. Reden te meer dit podiumdier terug te halen met deze muzikale ode aan de beste chansonniers en topentertainers van de vorige eeuw, zoals Edith Piaf, Bertolt Brecht, Kurt Weill, Yves Montand, Brigitte Bardot en Marlene Dietrich. De kleine diva roept op tot Chantez! Dansez! Maintenant! En: vier het leven, nu, hier.

 

“Het onvergetelijk mooie Les feuilles mortes (Barbara) ruist van subtiliteit, evenals Lili Marleen (Marlene Dietrich) en het onontkoombare Ich hab noch einen Koffer in Berlin (Hildegard Knef).” (Jacques d’Ancona in Dagblad van het Noorden)

 

Theaterdiner

Bij deze voorstelling bestaat de mogelijkheid om vooraf te dineren in onze karakteristieke Pastoriekamer. Dit diner start om 17.45 uur, kost € 39,- p.p (prijs is incl. bier/wijn/fris) en is apart te reserveren wanneer u het bestelproces voor deze voorstelling start.

 

 
 
Dagblad van het Noorden
“Een exercitie van wederzijdse liefde.”
 
mijn verlanglijst
Er zijn geen items aanwezig