info
Hanne Arendzen, Vincent Croiset e.a.
Van de Koele Meren des Doods
di 04 dec 2018 | 20:15
| Toneel
  Het Speelhuis | Theaterzaal
Normaal
EUR 29,50
MEESLEPEND EN TIJDLOOS VERHAAL IN PRACHTIGE TONEELBEWERKING

Regisseur Ger Thijs komt na ‘Eline Vere’ wederom met een prachtige bewerking van een Nederlandse literaire klassieker, die het mee-slepende verhaal vertelt over Hedwig Marga de Fontayne. Deze jonge, gevoelige en intelligente vrouw uit een aristocratisch milieu is op zoek naar de ware liefde. Maar is dat de bevriende componist of haar afstandelijke echtgenoot? Als ze haar baby verliest, raakt ze verstrikt in al haar mentale kneuzingen. Dit tijdloze verhaal wordt gespeeld door een geweldige cast met onder anderen Hanne Arendzen, Willem Voogd, Tijn Docter en Vincent Croiset, en wordt zo een theatrale parelduik in de Nederlandse literatuur.

 

Inleiding

Om 19.30 uur wordt er een inleiding gegeven door Annette Embrechts, dans- en theaterjournaliste van De Volkskrant. Hiervoor kunt u kosteloos een plekje reserveren tijdens het bestelproces.

 

Korting met je biebpas

Bent u lid bij Bibliotheek Helmond-Peel? Dan krijgt u voor deze voorstelling 20% korting op de normale prijs, bij vertoon van uw biebpas. Reserveren met korting kan dan ook alleen aan de balie van Het Speelhuis.

 

 
 
De Volkskrant
"Arendzen schakelt onvoorstelbaar knap van verliefd meisje naar vernielde vrouw en terug."
 
mijn verlanglijst
Er zijn geen items aanwezig