info
De Alex Klaasen Revue
Showponies
za 24 nov 2018 | 20:15
| Show
  Het Speelhuis | Theaterzaal
Normaal
EUR 35,00
BONT, ENERGIEK EN MEERSTEMMIG ZELFPORTRET, VERPAKT IN EEN SPECTACULAIRE FEELGOODREVUE

Een ware sterrenregen daalde neer op dit knotsgekke pleidooi voor zelfacceptatie. Alex Klaasen, opgegroeid in Helmond en uitgegroeid tot een van de grootste artiesten uit de Nederlandse showbizz, galoppeert vol energie over het toneel in deze gloednieuwe theater-revue. Meer glitter, meer veren, meer muziek en zeker meer applaus. Alle typetjes die hij in deze meesterlijke show speelt, met Freek Bartels, Daniel Cornelissen, Jip Smit en ander jong talent, gáán ergens over, namelijk over ‘mogen zijn wie je bent, hoe exorbitant ook’. Entertainment van het aller-aller-allerhoogste niveau: cabaret, comedy & musical in één. En dat door de zoon van (ooit) een Helmondse muziekschooldirecteur. Dans, lied, parodie en sketch: ontroerend van de hoogste noot tot de laatste snik.

 

SCRIPT EN LIEDTEKSTEN: ALEX KLAASEN, JURRIAN VAN DONGEN EN NIEK BARENDSEN | REGIE: GIJS DE LANGE | ZANG, DANS EN SPEL: ALEX KLAASEN, FREEK BARTELS, DANIEL CORNELISSEN, JIP SMIT, KIEFER ZWART, JOLIJN HENNEMAN, ROMAN BRASSER, STEF VAN GELDER EN CRIPTA SCHEEPERS | MUZIEK: JAN EN KEEZ GROENTEMAN, PETER VAN DE WITTE EN RUTGER DE BEKKER

 

Theaterdiner

Bij deze voorstelling bestaat de mogelijkheid om vooraf te dineren in onze karakteristieke Pastoriekamer. Dit diner start om 17.45 uur, kost € 39,- p.p (prijs is incl. bier/wijn/fris) en is apart te reserveren wanneer u het bestelproces voor deze voorstelling start.

 

 
 
De Volkskrant
“Showponies is een van de grappigste en muzikaalste voorstellingen van het seizoen”
De Telegraaf
“Alex Klaasen speelt een meesterlijk spel met het publiek”
 
mijn verlanglijst
Er zijn geen items aanwezig