info
Toneelschuur Producties
KRAS (van Judith Herzberg)
vr 23 nov 2018 | 20:15
| Toneel
  Het Speelhuis | Theaterzaal
Normaal
EUR 24,50
GROTE THEMA’S, LICHT VERTELD

Regisseur Paul Knieriem neemt op spectaculaire wijze afscheid bij Toneelschuur Producties met een groot ensemblestuk, gespeeld door een achtkoppige topcast met onder anderen Marlies Heuer, Keja Klaasje Kwestra en Malou Gorter. In ‘Kras’ van bekroond auteur Judith Herzberg haalt een inbreker elke nacht het grachtenpand van Ina overhoop. Wonderlijk genoeg wordt er nooit iets vermist. Is er wel sprake van inbraak? In ieder geval krijgt Ina hierdoor nu elke dag haar kinderen te zien. Maar die zijn te druk met hun eigen problemen om die van hun moeder te zien.

 

“Judith Herzberg weet met hele alledaagse taal een ongekend poëtische wereld op te roepen, die zowel geestig en herkenbaar als zeer pijnlijk is.” (Paul Knieriem over Herzbergs oeuvre)

 

Inleiding

Om 19.30 uur wordt er een inleiding gegeven door Annette Embrechts, dans- en theaterjournaliste van De Volkskrant. Hiervoor kunt u kosteloos een plekje reserveren tijdens het bestelproces.

 

Korting met je biebpas

Bent u lid bij Bibliotheek Helmond-Peel? Dan krijgt u voor deze voorstelling 20% korting op de normale prijs, bij vertoon van uw biebpas. Reserveren met korting kan dan ook alleen aan de balie van Het Speelhuis.

 
 
Er zijn op dit moment geen recensies bekend
 
mijn verlanglijst
Er zijn geen items aanwezig