info
Leon van der Zanden
Kameleon - succesreprise
di 20 nov 2018 | 20:15
| Cabaret
  Het Speelhuis | Theaterzaal
Normaal
EUR 21,00
VAN DER ZANDEN HEEFT EEN GROOTS, TOTAAL ONBEREKENBAAR PLAN

WEGENS SUCCES TERUG IN ONS THEATER!

 

In ‘Kameleon’ doet cabaretier en publiekslieveling Leon van der Zanden waar hij zo goed in is: zich afstemmen op alle aanwezigen en zo het onderbewuste van de zaal laten spreken. ‘Kameleon’ lijkt van toevalligheden aan elkaar te hangen, maar elk moment is dus onderdeel van een groots plan: “Het is de dansvloer op en gek durven doen. Alles om je heen binnen laten komen, zelfs de meest pijnlijke dingen. Dan wordt het magisch. Woorden komen vanzelf, interacties worden oprecht hilarisch en de voorstelling wordt totaal onberekenbaar,” aldus Van der Zanden zelf.

 

TV-opnames door Omroep Brabant

Op vrijdag 26 oktober maakte Leon bij Omroep Brabant bekend na deze show te stoppen als cabaretier. “Het optreden zit in mijn bloed, maar de rol van cabaretier laat ik nu achter me. Ik heb me er dankbaar door kunnen ontwikkelen in alles wat ik wilde, van stand up comedian tot theater-acteur. En nu speel ik een interactieve voorstelling waarin ik helemaal mezelf ben en die voelt als kroon op het werk. Dus voor nu is het klaar. Ruimte voor nieuwe vormen, ook buiten het theater.” 

 

Zoals elke voorstelling wordt ook deze opgenomen en ditmaal bij ons in Het Speelhuis. Dat betekent dat u als bezoeker getuige bent van TV-opnamen voor Omroep Brabant (uitzending Pasen 2019). Dat maakt de avond extra bijzonder, voor hem en voor u. “Hier ben ik geboren, heb ik nog kaartjes gescheurd en elke voorstelling mogen spelen. Het is altijd thuis komen. Vanzelfsprekend om hier de laatste show vast te leggen.” - aldus Leon.

 
 
Er zijn op dit moment geen recensies bekend
 
mijn verlanglijst
Er zijn geen items aanwezig