Alle speelkwartier video's

David Hordijk

afbeelding van David Hordijk

David Hordijk is bekend als initiatiefnemer van de piano op Eindhoven Centraal. Toen deze tijdens de avondklok rellen werd gesloopt móest hij er heen en speelde nog op de paar werkende toetsen van het wrak.

bekijk

Etan Huijs

afbeelding van Etan Huijs

Etan schrijft al geruime tijd zelf nummers, voornamelijk country/folk muziek. Op 12 maart komt zijn nieuwe album 'The Monochrome Veil' uit.

bekijk

Grumpy Old Men

afbeeliding van Grumpy Old Men

De band Grumpy Old Men vult een kwartier met allerlei bekende golden oldies. Willie, Noud en Henny nemen je mee langs allerlei grote hits die je zeker weten kent!

bekijk

Dubbel Trubbel

afbeelding van Dubbel trubbel

Dubbel Trubbel, de artiestennaam van de tweelingzusjes Irma en Erica Martens, is een rasecht Helmonds amusements-duo. Hun performance is een combinatie van zang en humor.

bekijk

Sem Jansen

afbeelding van Sem Jansen

Zanger, gitarist en muziekdocent Sem Jansen won in oktober 2020 het SBS-programma ‘Hit the Road’. Nu staat hij, met een aantal prachtige nummers, een kwartier in onze spotlight.

bekijk

Theater op het Voortje

afbeelding van Theater op het Voortje

Regisseuse Anneke Schröder zet iedere jaar met een kleine groep acteurs een voorstelling neer waarin de mens centraal staat. Dit jaar staat de spot op de beeldhouwster Camille Claudel.

bekijk

Out of the blue

afbelding van Out of the blue

Deze driekoppige band is jong en getalenteerd. Out of the blue, behorend bij het Kunstkwartier, brengt allerlei bekende popnummers.

bekijk

jouw video hier?

afbeelding van speelkwartier poster

Stuur een video van 1 minuut naar speelkwartier@theaterspeelhuis.nl. Lees hier alles wat je moet weten. Wie weet zien we je snel op ons toneel!

 

Nieuwsies stoppen De Tijd

afbeelding van Nieuwsies stoppen de tijd

Het Kunstkwartier brengt de musical ‘Nieuwsies stoppen De Tijd’. En in dit Speelkwartier is vast een preview te zien. De krantenverkopers van New York, ook wel Nieuwsies genoemd, komen in opstand.

bekijk

Floortje Jansen

afbeelding van Floortje Jansen

De 15-jarige Floortje Jansen schreef haar eigen cabaretvoorstelling. Een kwartier lang neemt ze je op humoristische wijze mee in haar leven als jongere in coronatijd.

bekijk

Simon & Birgit

afbeelding van Violist Simon en pianist Birgit

Violist Simon en pianist Birgit zitten beiden in de muziekklas van het Kunstkwartier. Deze jonge, muzikale talenten brengen verschillende, klassieke muziekstukken ten gehore.

bekijk

Danny x Kuiper Miekie Capello

afbeelding van Danny Kuiper

Spoken word; een vorm van gesproken poëzie. Danny Kuiper, organisator en initiatiefnemer van het woordpodium Onuitgesproken in Eindhoven, brengt een kwartier vol woordkunst. Danny wordt begeleid door Miekie Capello op de bas.

bekijk