speelhuis-series

Speelhuis-series

Heb je ook wel eens last van keuzestress? Al die kleurrijke beelden en spitsvondige teksten. Het is veel, dat kunnen we beamen. Om je op weg te helpen heeft onze programmeur drie routes voor je uitgestippeld.

Zin – (Ver)zet je zinnen!

Koers bepalen of juist stilstaan bij waar je vandaan komt. Voorstellingen in deze Speelhuis-serie doen dat op een originele manier. Door in te gaan op grote vragen, nieuwe rituelen vorm te geven of een filosofische inslag te kiezen op het toneel. Theater als ideale plek om te onthaasten en op te laden. Bezinnen voordat we gaan slapen, en weer beginnen aan een nieuwe dag.

05-05-2021 De Onzichtbare Man (4+) - Theater Artemis
12-05-2021 Bambie - Bambie 20 - De woedende versie
19-05-2021 Collectief Het Paradijs - Vormen van opdringerigheid

Avontuur - De paden op, de lanen in...
Durft u te verdwalen? Dit is een uitnodiging om met ons mee op avontuur te gaan. Te vertrekken zonder vooraf precies te weten waar u belandt. In deze Speelhuis-serie vindt u zinnenprikkelende voorstellingen gebaseerd op verhalen met lef. Verhalen die raken en veroorzaken. Het is de kunst om op het onverwachte af te stappen, stil te staan en écht te ervaren. Kom, we gaan!
 

Perspectief - Theater staat niet op zichzelf

Het mengt zich met de maatschappij en reageert op onze dagelijkse werkelijkheid. Het spiegelt, schuurt, twijfelt, gluurt. En het geeft net als verhalen uit de media voeding aan ons gesprek. Steeds meer theatermakers verbinden verbeelding met de actualiteit. In deze Speelhuis-serie vindt u prachtige doorkijkjes naar de wereld van vandaag, telkens vanuit een ander perspectief.

22-05-2021 Diederik Jekel - Orde in de Chaos

Voorstellingen uit de Speelhuis-series worden aangeduid met een icoon.

mijn verlanglijst
Er zijn geen items aanwezig