speelhuis-series

Speelhuis-series

Heeft u ook wel eens last van keuzestress? Al die kleurrijke beelden en spitsvondige teksten. Het is veel, dat kunnen we beamen. Om u op weg te helpen heeft onze programmeur drie routes voor u uitgestippeld.

Zin – (Ver)zet je zinnen!

Koers bepalen of juist stilstaan bij waar je vandaan komt. Voorstellingen in deze Speelhuis-serie doen dat op een originele manier. Door in te gaan op grote vragen, nieuwe rituelen vorm te geven of een filosofische inslag te kiezen op het toneel. Theater als ideale plek om te onthaasten en op te laden. Bezinnen voordat we gaan slapen, en weer beginnen aan een nieuwe dag.

1 okt.                  Debby Petter - De liefde voorbij
15 okt.                GUIDO - Portraits of Tomorrow

Avontuur - De paden op, de lanen in...

Durft u te verdwalen? Dit is een uitnodiging om met ons mee op avontuur te gaan. Te vertrekken zonder vooraf precies te weten waar u belandt. In deze Speelhuis-serie vindt u zinnenprikkelende voorstellingen gebaseerd op verhalen met lef. Verhalen die raken en veroorzaken. Het is de kunst om op het onverwachte af te stappen, stil te staan en écht te ervaren. Kom, we gaan! 

2 okt.                  De Dansers - Shake, Shake, Shake 
18 okt.                Slagwerk Den Haag (6+) - Tuinieren met Slagwerk
21 okt.                De Dansers - Lepeltje, Lepeltje (4+)
27 okt.                LeineRoebana - SOLAS
2 + 3dec.            Jakop Ahlbom Company - Vielfalt 

Perspectief - Theater staat niet op zichzelf

Het mengt zich met de maatschappij en reageert op onze dagelijkse werkelijkheid. Het spiegelt, schuurt, twijfelt, gluurt. En het geeft net als verhalen uit de media voeding aan ons gesprek. Steeds meer theatermakers verbinden verbeelding met de actualiteit. In deze Speelhuis-serie vindt u prachtige doorkijkjes naar de wereld van vandaag, telkens vanuit een ander perspectief.

9 sept.                Stormkamer – De Salon, waan of werkelijkheid
14 okt.                ISHterious - Dance in times of quarantine

Voorstellingen uit de Speelhuis-series worden aangeduid met een icoon.

mijn verlanglijst
Er zijn geen items aanwezig