slide-1
slide-2
slide-3
slide-4
slide-5
slide-6
slide-7

Serenade van Stef

In de 7-delige serie 'Serenade van Stef' ontmoet Stef Bos mensen met een verleden van geweld, van verslaving of van gewoon 'domme pech'. Hij gaat met deze mensen in gesprek en gebruikt dit als inspiratiebron voor het schrijven van een nieuw lied. Aan het einde van elke aflevering zingt Stef met live-band de hoofdpersoon toe in een persoonlijke serenade. De opnames voor dit prachtige KRO-NCRV-programma vonden plaats in Het Speelhuis. Serenade van Stef was vanaf vrijdag 6 november 2021 gedurende zeven weken te zien op KRO-NCRV op NPO1. Heb je de afleveringen gemist? Kijk ze dan hieronder terug!

Abraham

afbeelding van Abraham

Van niemand naar iemand
Als jongeman van negentien vluchtte de Eritrese Abraham naar Nederland. Vervolgens leefde hij vijfentwintig jaar in Rotterdam als ongedocumenteerde. De nachten waarin hij gerust kon gaan slapen, waren op een hand te tellen. Totdat er een engel op zijn pad kwam.

bekijk

Dennis

afbeelding van Dennis

Op de bodem van de put
Onder hoogspanning liet Dennis een paar jaar geleden huis, vrouw en gezin achter zich. In een caravan, alleen en in de kou, belandde hij op de bodem van de put. Hij was precies in de situatie terecht gekomen die hij, vanwege zijn jeugd, altijd had proberen te vermijden.

bekijk

Miranda

afbeelding van Miranda

Het gaat allemaal over loslaten
De 54-jarige Miranda verblijft in hospice Dôme in Amersfoort. Haar hele leven is ze bezig geweest met het welzijn van anderen. En zelfs nu, tijdens deze laatste fase van haar leven, bekommert Miranda zich om haar naasten.

bekijk

Astrid

afbeelding van Astrid

Wat me niet kapot maakt, maakt me sterker
Astrid heeft de ziekte MS. De Maastrichtse is tot aan haar nek verlamd en daar zal het niet bij blijven. Ook haar spraak zal gaan uitvallen. Maar wanneer, dat weet ze niet. Deze kennis belemmert haar niet om nu positief in het leven te staan.

bekijk

Eric

afbeelding van Eric

Wat me niet kapot maakt, maakt me sterker
Stef zingt een serenade voor Eric. Hij heeft een verleden vol geweld, overvallen, verlies en verslaving. Nu wil hij kinderen helpen voorkomen zo’n zelfde weg te bewandelen.

bekijk

Catharina

afbeelding van Catharina

Waan en werkelijkheid
De 47-jarige Catharina heeft drie psychoses gehad die ze omschrijft als een 'crash van je harde schijf'. Maar ook als een trip waarin je heel erg open staat. Want naast akelige gevoelens, zoals achterdocht en verwarring, riepen deze periodes ook mooie dingen in haar op.

bekijk

Jeffrey

afbeelding van Jeffrey

Uit het nest gevallen
Nadat Jeffrey na zijn geboorte werd afgestaan door zijn verslaafde ouders, begon een bewogen jeugd. Op zijn achttiende kwam hij op straat te staan. Maar hij is opgekrabbeld.

bekijk

Wegens onderhoud is onze website daarom tijdelijk niet beschikbaar.

We komen 1 februari weer in de lucht.

Heb je vragen? De balie is bereikbaar via e-mail: bespreekbureau@theaterspeelhuis.nl of telefonisch via 0492-587000.