bezoekersbeoordeling 4.6/5
Theater het speelhuis
Patrick Nederkoorn & Sjoerd Groeskamp
Cabaret Theaterzaal - Het Speelhuis

Patrick Nederkoorn & Sjoerd Groeskamp

Overvloed

Welkom in het jaar 2100. Zet je radio aan en hoor hoe het de wereld is vergaan. Staat Nederland op palen? Ziet de Amazone zwart? En is die laatste ijsbeer al verdronken? Of wordt er bij het Greta Thunberg-monument gevierd dat we klimaatverandering hebben gestopt?
 

In de theatervoorstelling Overvloed komen verschillende toekomstscenario’s aan bod in een mix van cabaret en wetenschap. Fysisch oceanograaf Sjoerd Groeskamp en cabaretier Patrick Nederkoorn bundelen hun krachten en nemen het publiek mee in hun verbeelding over de gevolgen van klimaatverandering.

Na de voorstelling houden Patrick en Sjoerd  aansluitend een interview van om en nabij 20 minuten. Dit keer komt het Europarlementslid Mohammed Chachim, die uit Helmond komt. Het gesprek wordt opgenomen als podcast. 

Korting met je scholieren- of studentenpas

Op de dag van de voorstelling, vanaf één uur voor aanvang, kun je als student of scholier een kaartje kopen voor de verleidelijke prijs van € 12,50. Per persoon wordt deze korting op maximaal 1 kaart toegepast. Toon je scholieren- of studentenkaart aan de balie en pak je voordeel!

zo 02 apr.

15:00

€ 19,50

Locatie

Theaterzaal - Het Speelhuis

Aanvang

15:00

Verwacht einde

15:55

"Geslaagde mix van theater en wetenschap"

Theaterkrant