bezoekersbeoordeling 4.6/5
Theater het speelhuis
Leven
Muziektheater Theaterzaal - Het Speelhuis

Leven

George & Eran producties & Club Classique

Je bent jong en stuitert van de ene gebeurtenis naar de ander. Allemaal groter dan het leven zelf. Totdat het leven je inhaalt.

Jeugdvrienden Adam Kissequel en George Tobal vertellen in LEVEN  over hun bijzondere vriendschap met Roos: een meisje dat ze onverwacht tijdens een treinreis ontmoeten; drie jongelingen die vol overgave in het leven staan. Ze ervaren de kracht van vriendschap en liefde. Maar wanneer hun reis een onverwachte wending neemt waardoor ze elkaar dreigen te verliezen moeten ze zich op nieuw verhouden tot elkaar, het leven en het verlies dat het met zich meedraagt. LEVEN toont menselijkheid in al haar facetten. Waar woorden tekortschieten klinkt muziek. Musici van Club Classique spelen strijkkwartetmuziek van o.a. Borodin en Ravel. Een dynamische ervaring van woord, emotie en klank.

 

45 Minuten voor aanvang wordt er een inleiding gegeven door Annette Embrechts, dans- en theaterjournaliste voor de Volkskrant. Hiervoor kun je kosteloos een plekje reserveren tijdens het bestelproces.

zo 12 mei

15:00

€ 23,00

Locatie

Theaterzaal - Het Speelhuis

Aanvang

15:00

Verwacht einde

Onbekend