bezoekersbeoordeling 4.6/5
Theater het speelhuis
Leon van der Zanden
Cabaret Theaterzaal - Het Speelhuis

Leon van der Zanden

The Comedy Academy

In ‘The Comedy Academy’ worden comedians uit diverse disciplines live voor publiek gecoacht door cabaretier Leon van der Zanden.

Als publiek krijg je een kijkje in de keuken van hoe een comedy voorstelling wordt ontwikkeld. Tijdens deze masterclass treden er drie comedians op die ieder hun eigen materiaal ten gehore brengen. Gedurende het optreden onderbreekt Leon de comedians om hen feedback te geven of vraagt hij ze om het juist helemaal anders te doen. Hij werkt hierin samen met het publiek. Misschien ben je zo wel getuige van de geboorte van een hilarische grap, of juist van een enorm krachtig en kwetsbaar verhaal.

Leon weet met al zijn ervaring en feilloze intuïtie de comedians weer terug te brengen bij zichzelf en bij de kern van hun boodschap. Een inspirerende avond vol met alles wat theater zo mooi maakt.

De comedians zijn: Gerrie Smits, Bram Martens en Barbara Breedijk.

 

Korting met je scholieren- of studentenpas

Op de dag van de voorstelling, vanaf één uur voor aanvang, kun je als student of scholier een kaartje kopen voor de verleidelijke prijs van € 12,50. Per persoon wordt deze korting op maximaal 1 kaart toegepast. Toon je scholieren- of studentenkaart aan de balie en pak je voordeel!

vr 07 apr.

20:15

€ 19,50

Locatie

Theaterzaal - Het Speelhuis

Aanvang

20:15

Verwacht einde

Onbekend