bezoekersbeoordeling 4.6/5
Theater het speelhuis
Jamai speelt Elton John
Muziek Theaterzaal - Het Speelhuis

Jamai speelt Elton John

I’m still standing

Dit theaterseizoen komt er een droom uit voor Jamai. Samen met zijn live-band én piano bezoekt Jamai de mooiste theaters in Nederland en België om een tribute te brengen aan zijn muzikale held, Elton John.

Jamai brengt een kleurrijk en opzwepend concert als ode aan deze zanger, componist en pianist. Zijn muziek is de rode draad door het leven van Jamai. Sinds het winnen van ‘Idols’ 20 jaar geleden leeft Jamai zijn droom en dit jubileumjaar krijgt vanwege deze nieuwe theatershow een gouden randje. Een show om bij te lachen en te dansen. 
De inspiratie en voedingsbodem voor zijn creativiteit heeft Jamai volledig te danken aan Elton John. Hij neemt zijn werk zeer serieus, maar zichzelf niet. 
Een extraverte muzikale show over een introverte artiest.
In dit theaterconcert nemen Jamai en zijn band de bezoekers mee in een breed scala hits van deze Grammy-award winning rockster. Van ‘I’m Still Standing’, ‘Cold Heart’, ‘Saturday’, ‘Rocket Man’ tot aan ‘Lion King’ en uiteraard terug via de ‘Yellow Brick Road’. 
Ál die geweldige popsongs die de liefde voor het reportoire van de excentrieke en eigenzinnige Elton John hebben gevormd. 
My gift is my song … and this one’s for you!

do 26 okt.

20:15

€ 29,50

Locatie

Theaterzaal - Het Speelhuis

Aanvang

20:15

Verwacht einde

Onbekend