bezoekersbeoordeling 4.6/5
Theater het speelhuis
De Kleine Zeemeermin
Lokaal Theaterzaal - Het Speelhuis

De Kleine Zeemeermin

Kunstkwartier

En zo voer Prins Erik dapper over de zeven zeeën. De laatste jaren was hij zelfs bijna niet meer aan land, op het kasteel te vinden. Hij wilde nieuwe wateren verkennen. Nieuwe landen, nieuwe mensen ontmoeten. De koningin maakte zich zorgen over haar zoon de reizen waren niet zonder gevaar en wat als de prins iets zou overkomen. Maar Erik liet zich niet tegenhouden. Hij zei: “Moeder ik ken de zee. Maakt u zich maar geen zorgen!”

 

Maar hoe goed kende Erik de zee nou werkelijk?...Wat hij nog nooit bedacht had is dat er wel eens een hele wereld zou bestaan kilometers diep onder zijn boot. Ver weg in de zee waar het water zo blauw is als de blaadjes van de mooiste korenbloem en zo  helder als het zuiverste glas. Het is heel diep, dieper dan de langste ankerketting ooit kon komen. Daar in de diepte wonen…. de zeemensen!

Beleef deze spannende, grappige en kleurrijke familievoorstelling met ons mee. Wacht niet langer en duik met onze jongste dansers mee de diepte in!

Naar sprookje van Hans Christian Andersen

 

De kleinee zeemeermin  is dé kinderdansvoorstelling van 2023. Na het succesvolle producties zoals De Wonderwinkel en de Gelaarsde Kat en de Krijtjesfabriek komt Dansstudio Kunstkwartier met haar  zevende kinderproductie naar Theater Speelhuis.  

 

Met dansers en danseressen uit:

Klassiek ballet kids

Klassiek ballet instap

Jazz instap

Modern instap

Danskriebels

Dansmix

Talentklas 1 en 2

En spelers van Kunstkwartiers musical afdeling

za 9 dec.

14:00

€ 6,50

Locatie

Theaterzaal - Het Speelhuis

Aanvang

14:00

Verwacht einde

15:00