bezoekersbeoordeling 4.6/5
Theater het speelhuis
Belle Perez
Muziek Theaterzaal - Het Speelhuis

Belle Perez

Diferente

Belle Perez trekt met haar grootste en ‘Beste Zangers’-hits naar de theaters!  
 
Slechts een paar noten of een korte intro gecombineerd met haar unieke stemgeluid, zijn de voorbode voor de bloedmooie Belle Perez om haar publiek een onvergetelijke avond te bezorgen. In haar nieuwe theatertournee brengt ze niet alleen haar grootste hits ( ‘El Mundo Bailando’, ‘Que Viva La Vida’, ‘Hello World’), maar krijgen voor het eerst ook enkele liedjes uit haar deelname aan ‘Beste Zangers’ een plekje op de setlijst.  

Met meer dan 20 jaar ervaring op de teller hoeven we Belle Perez eigenlijk niet meer voortestellen. In Vlaanderen kende ze haar grote doorbraak met ‘Hello World’, een nummer waarmee ze in 1999 deelnam aan Eurosong. In Nederland bracht Belle samen met Jody Bernal het succesvolle ‘Me & You’ uit, maar de grote doorbraak kwam pas met ‘Que Viva La Vida’, een song die een top 10-notering behaalde in de Nederlandse Top 40 en de Mega Top 50. Het speciaal voor Nederland gemaakte gelijknamige album werd met meer dan 50.000 verkochte exemplaren ook nog eens goud. Met Jan Smit presenteerde ze het succesvolle TV-programma ‘TROS Muziekfeest’. Met ‘Me and you’, ‘Light of my life’, ‘Enamorada’, ‘Que Viva La Vida’ en ‘Ave Maria’ scoorde Belle niet alleen in de Lage Landen. In Vlaanderen won ze vijf keer op rij Radio 2 Zomerhit, waarmee ze nog steeds de vrouwelijke recordhoudster is.  
 
Na Milow in een eerder seizoen, zorgde Belle Perez opnieuw voor een Belgische stunt, want zij is de eerste vrouwelijke Belgische artieste die heeft deelgenomen aan het populaire muziekprogramma 'Beste Zangers'. In haar nieuwste theatervoorstelling zorgt Belle voor een explosie aan warmte, met haar hits én voor het eerst ook met nummers waarmee ze deelnam aan ‘Beste Zangers’. Met haar nieuwe, exclusieve Nederlandse theatertournee ‘Diferente’ is Belle klaar om haar trouwe fans en volgers wederom mooie concertavonden te bezorgen.  

 

English version below:

It only takes a few notes, or a short intro combined with her unique voice, for the gorgeous Belle Perez to enchant her audience and give them an evening to never forget. During her new theater tour, she will not only perform her greatest hits (El Mundo Bailando, Que Viva La Vida, Hello World), but for the first time, she will also play a few of the songs she performed during the Dutch TV show Beste Zangers.

za 23 mrt.

20:15

€ 29,50

Locatie

Theaterzaal - Het Speelhuis

Aanvang

20:15

Verwacht einde

Onbekend