Theaterkring

De Theaterkring Helmond selecteert samen met onze programmeur een viertal prachtvoorstellingen die u laten kennismaken met het theater. 

Toegang tot de pareltjes uit onze programmering én meegenieten van leuke extra’s? Als u zich aansluit bij de Theaterkring behoort dit tot de mogelijkheden. Maak theater van heel dichtbij mee, zowel voor als achter de schermen. Als (nieuw) lid kiest u 3 of 4 voorstellingen uit het speciale aanbod en krijgt daarbij korting op de totaalprijs.

Lid worden?
Om lid te worden, kiest u minimaal drie en maximaal vier voorstellingen. Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar info@theaterspeelhuis.nl. Graag daarin vermelden welk van onderstaande voorstellingen u wilt boeken, uw NAW-gegevens en telefoonnummer. Vergeet ook niet aan te geven of u de inleiding - indien aanwezig - wilt bijboeken. U ontvangt vervolgens van ons een bevestiging van uw aanmelding. 

Momenteel zijn er geen voorstellingen geselecteerd voor de Theaterkring vanwege de coronasituatie. Houd deze pagina in de gaten voor updates over de Theaterkring.

 

 

mijn verlanglijst
Er zijn geen items aanwezig