Inleidingen & extra’s

Inleidingen
Bij diverse voorstellingen wordt 45 minuten voor aanvang een inleiding verzorgd. Bij de betreffende voorstelling kun je in het bestelproces van kaarten hiervoor gratis kaarten toevoegen aan je bestelling. 

Kinderfeestje
Dit arrangement geldt voor minimaal 4 kinderen en 1 ouder/begeleider. De kosten van de kaartjes verschillen per voorstelling. Het feestvarken krijgt natuurlijk een vrijkaartje van ons. Meer weten? Informeer ernaar bij de kassa via 
0492-587000 (doorkiesnummer 1) of bespreekbureau@theaterspeelhuis.nl

Rondleidingen
Met gepaste trots en enthousiasme leiden we je graag rond door het hele gebouw. We vertellen daarbij leuke wetenswaardigheden over het theater, je krijgt een backstagetour en we staan uiteraard open voor vragen. 

De kosten voor dit arrangement zijn €2,50 per persoon. Meer informatie en reserveren? Informeer naar de mogelijkheden via rondleiding@theaterspeelhuis.nl of door telefonisch contact op te nemen met 0492-587000.

Vier het leven
Een groeiend aantal ouderen ziet op tegen het zelf regelen van theater- en concertbezoek. Samen met stichting Vier het Leven zetten we ons in om het voor deze theaterliefhebbers mogelijk te maken onbezorgd van voorstellingen te blijven genieten. Stichting Vier het Leven neemt al 12 jaar ouderen mee uit door heel Nederland en is sinds een aantal jaren ook actief in Helmond en omgeving.

Lukt het je niet meer zelf om naar het theater te gaan? Of ga je liever samen met anderen een avond uit? Neem dan contact op met Vier het Leven via www.4hetleven.nl of bel 035 - 524 51 56.

 

mijn verlanglijst
Er zijn geen items aanwezig

Wegens onderhoud is onze website daarom tijdelijk niet beschikbaar.

We komen 1 februari weer in de lucht.

Heb je vragen? De balie is bereikbaar via e-mail: bespreekbureau@theaterspeelhuis.nl of telefonisch via 0492-587000.