CKV / scholieren

CKV
Met CKV in je lespakket kun je bij ons terecht voor fantastische voorstellingen, leuke workshops en achtergrondinformatie voor het schrijven van verslagen. Schrijf je in voor de digitale nieuwsbrief of volg ons op Facebook, Twitter en Instagram om op de hoogte te blijven.

Lastminute kaartjes
Op de dag van de voorstelling, vanaf één uur voor aanvang, kun je als student of scholier een kaartje kopen voor de aantrekkelijke lastminute-prijs van € 12,50. Per persoon wordt maximaal 1 kaart verkocht. Amateurvoorstellingen en verhuringen zijn uitgesloten van deze regel. Toon je scholieren- of studentenkaart of CJP pas om in aanmerking te komen voor deze kaarten.

Handige achtergrondinfo of lesmateriaal
Veel gezelschappen ontwikkelen speciale lespakketten over de voorstelling die ze spelen. Heel handig voor het schrijven van verslagen en/of recensies! Heb je interesse in zo’n lespakket? Neem dan contact met ons op door ons een mail te sturen: publiciteit@theaterspeelhuis.nl.

Je kunt ook een kijkje nemen op de website van jongerenpersbureau Deadline. Daar staan artikelen, recensies en interviews van jonge redacteuren (14-20 jaar) over kunst, cultuur en media.

CJP Cultuurkaart
Ben je in het bezit van een CJP Cultuurkaart? Dan kun je hier met je CJP Cultuurkaart betalen! De CJP Cultuurkaart is een culturele creditcard ter waarde van € 15,-. Dit bedrag is beschikbaar voor alle leerlingen van het voortgezet onderwijs om uit te geven aan cultuur. Kijk voor een overzicht van alle plaatsen waar je kunt betalen met de Cultuurkaart op www.cjp.nl.

mijn verlanglijst
Er zijn geen items aanwezig

Wegens onderhoud is onze website daarom tijdelijk niet beschikbaar.

We komen 1 februari weer in de lucht.

Heb je vragen? De balie is bereikbaar via e-mail: bespreekbureau@theaterspeelhuis.nl of telefonisch via 0492-587000.