Maatregelen Corona

QR-code en CoronaCheck App

Het Speelhuis wil er graag zijn voor iedereen. De Rijksoverheid verplicht ons om per 25 september 2021 het Corona toegangsbewijs te gebruiken. We hopen dat het verplicht gebruik van het Corona toegangsbewijs van korte duur mag zijn. We vragen graag je aandacht voor het volgende om de doorstroom bij binnenkomst in ons theater vlot te laten verlopen:

  • Zonder een officiële QR-code, geprint (coronacheck.nl/print) of op je telefoon, mogen we je niet naar binnen laten. Papieren vaccinatiebewijzen, het gele boekje of andere documentatie zijn niet geldig als Coronatoegangsbewijs. We hebben hiervoor de QR-code nodig.
  • Een herstelbewijs (minimaal 11 dagen en maximaal 180 dagen geleden) of een GGD testbewijs (van minder dan 24 uur voor de activiteit, géén zelftest) zijn ook geldig als je hiervoor de QR code kunt laten zien.
  • Neem je ID (rijbewijs, ID kaart of paspoort) mee!
  • Indien je bent gevaccineerd, zorg er dan voor dat je beide vaccinaties toevoegt in de CoronaCheck App. Dit kun je doen met behulp van je DigiD. Je moet ook zelf je tweede vaccinatie toevoegen, dit gebeurt niet automatisch.
  • Check voordat je naar het theater gaat of je Nederlandse QR-code werkt op je telefoon.
  • Houd er rekening mee dat je telefoon een internetverbinding nodig heeft om de CoronaCheck App te openen en de QR-code te genereren.
  • Zorg ervoor dat de tijd van je telefoon automatisch staat ingesteld. Indien je de tijd handmatig hebt ingesteld kan deze mogelijk niet overeenkomen met de daadwerkelijke tijd, wat er voor kan zorgen dat er een rood scherm verschijnt bij het scannen van je QR-code.
1

Leuk dat je er weer bent! Vanaf september 2021 hebben wij zelfscan zuilen in het theater. Een medewerker zal je hier op wijzen en je vragen om je ticket zelf te scannen. Mocht de scanzuil niet gebruikt worden dan zal een medewerker bij binnenkomst je ticket controleren.

We verzoeken je vriendelijk om gedurende je theaterbezoek de aanwijzingen van onze medewerkers op te volgen.

2

Op diverse plekken in het pand bevinden zich zuilen met een automatische desinfectie dispenser om je handen tussentijds te kunnen reinigen.

Gelieve het gebruik van onze toiletruimte tot het minimum te beperken. Een suppoost is daar aanwezig om het maximum aantal van twee personen te bewaken dat binnen is, en zorg te dragen voor extra schoonmaak.

3

Is er een pauze in de voorstelling zorg dan dat je na de pauze dezelfde plaats inneemt in de zaal. Gelieve na afloop van de voorstelling te wachten tot onze ouvreuses je uitnodigen de zaal te verlaten. Zij wijzen je waar en wanneer. Zo hoeven er geen rijen te ontstaan.
Je mag geen drankje meer mee naar binnen nemen, de tafeltjes zijn inmiddels uit de zaal verwijderd.

4

Mocht je na het lezen van deze instructies nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op via 0492 - 587000. We kijken er enorm naar uit je binnenkort weer te mogen ontvangen in ons mooie theater! Heel graag tot dan.

mijn verlanglijst
Er zijn geen items aanwezig