Maatregelen Corona

ANDERHALVE METER AFSTAND, WAT BETEKENT DAT VOOR JE BEZOEK?

Vanwege de ontwikkelingen rondom het coronavirus zullen we meebewegen met de regelgeving en mogelijkheden. Wil je weten welke maatregelen er in en om het theater getroffen worden ten behoeve van jouw en onze veiligheid? Om je alvast een beeld te kunnen vormen van hoe je bezoek eruit ziet, hebben we dat hieronder gevisualiseerd. We kijken ernaar uit je weer te mogen ontvangen in ons mooie theater.

1

Leuk dat je er weer bent! Leg je ticket op de balie voor controle en vraag eventueel een tas mee om je jas in op te kunnen bergen. Jas en tas gaan mee de theaterzaal in, garderobe en kluisjes zijn gesloten.

We verzoeken je vriendelijk om gedurende je theaterbezoek de aanwijzingen van onze medewerkers op te volgen en het veiligheidsprotocol (zoals zichtbaar bij de ingang) in acht te nemen.

2

Houd in het theater rechts aan en volg de instructiestickers op de vloer. Op diverse plekken in het pand bevinden zich zuilen met een automatische desinfectie dispenser om je handen tussentijds te kunnen reinigen.

Gelieve het gebruik van onze toiletruimte tot het minimum te beperken. Een suppoost is daar aanwezig om het maximum aantal van twee personen te bewaken dat binnen is, en zorg te dragen voor extra schoonmaak.

3

Bestel meteen bij binnenkomst je drankje en versnapering aan de bar. Indien je op je beurt moet wachten, houd dan voldoende afstand tot degene voor je. Betalen kan enkel met PIN en uiteraard is voor iedereen de contactloze variant (tot € 50,-) extra fijn en veilig.

Drankjes mogen overigens mee de theaterzaal in, dat is nieuw! In de tijdelijke opstelling is er ook ruimte voor.

4

In de zaal word je ontvangen door onze ouvreuses, zij wijzen je een passende plek toe op volgorde van binnenkomst. Jassen dien je (in een tas) onder je eigen stoel op te bergen, andere opties zijn niet toegestaan. Er is geen pauze, dus je kunt de hele voorstelling blijven zitten.

Ben je minder mobiel of wil je een rolstoelplaats reserveren? Neem dan vooraf even contact met ons op via bespreekbureau@theaterspeelhuis.nl

5

Gelieve na afloop van de voorstelling te wachten tot onze ouvreuses je uitnodigen de zaal te verlaten. Zij wijzen je waar en wanneer. Zo hoeven er geen rijen te ontstaan en blijft de anderhalve meter afstand bewaakt.

Oh en... Vergeet je jas niet onder je stoel vandaan te halen! Leeg glaswerk mag je meenemen en achterlaten op de daarvoor bestemde plek die je bij de uitgang tegenkomt.

6

Drink gezellig samen nog een drankje na afloop van de voorstelling, maar bestel in je eentje. Dat schept ruimte aan de bar. Om de anderhalve meter afstand ook bij de nazit te kunnen waarborgen, verzoeken we je plaats te nemen aan ‘n tafeltje. Geen plek meer in het theatercafé? Ook in de foyer hebben we voldoende zitplaatsen.

7

Huishoudens en partners mogen bij elkaar plaatsnemen. Gelieve de anderhalve meter afstand tot andere gezelschappen te allen tijde te bewaren. Er is genoeg ruimte voor iedereen.

Het is misschien even wennen deze nieuwe manier, zowel voor jou als voor ons. Daarom alvast dank voor je geduld en begrip.

8

Mocht je na het lezen van deze instructies nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op via 0492 - 587000. We kijken er enorm naar uit je binnenkort weer te mogen ontvangen in ons mooie theater! Heel graag tot dan.

mijn verlanglijst
Er zijn geen items aanwezig