Maatregelen Corona

ANDERHALVE METER AFSTAND, WAT BETEKENT DAT VOOR JE BEZOEK?

Vanwege de ontwikkelingen rondom het coronavirus zullen we meebewegen met de regelgeving en mogelijkheden. Wil je weten welke maatregelen er in en om het theater getroffen worden ten behoeve van jouw en onze veiligheid? Om je alvast een beeld te geven van hoe je bezoek eruit ziet, hebben we dat hieronder gevisualiseerd. We kijken ernaar uit je weer te mogen ontvangen in ons mooie theater.

1

Leuk dat je er weer bent! Vanaf september 2021 hebben wij zelfscan zuilen in het theater. Een medewerker zal je hier op wijzen en je vragen om je ticket zelf te scannen. 

We verzoeken je vriendelijk om gedurende je theaterbezoek de aanwijzingen van onze medewerkers op te volgen en het veiligheidsprotocol (zoals zichtbaar bij de ingang) in acht te nemen.

2

Houd in het theater rechts aan en volg de instructiestickers op de vloer. Op diverse plekken in het pand bevinden zich zuilen met een automatische desinfectie dispenser om je handen tussentijds te kunnen reinigen.

Gelieve het gebruik van onze toiletruimte tot het minimum te beperken. Een suppoost is daar aanwezig om het maximum aantal van twee personen te bewaken dat binnen is, en zorg te dragen voor extra schoonmaak.

3

Gelieve na afloop van de voorstelling te wachten tot onze ouvreuses je uitnodigen de zaal te verlaten. Zij wijzen je waar en wanneer. Zo hoeven er geen rijen te ontstaan en blijft de anderhalve meter afstand bewaakt.

Leeg glaswerk mag je meenemen en achterlaten op de daarvoor bestemde plek die je bij de uitgang tegenkomt.

4

Mocht je na het lezen van deze instructies nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op via 0492 - 587000. We kijken er enorm naar uit je binnenkort weer te mogen ontvangen in ons mooie theater! Heel graag tot dan.

mijn verlanglijst
Er zijn geen items aanwezig