Paasconcert

Livestreams terugkijken

Bekijk hier verschillende livestreams terug die zijn opgenomen in ons theater.  Zo geniet je alsnog (of gewoon nóg een keertje) van al het moois wat bij ons op het podium heeft gestaan.

Paasconcert

afbeelding van paasconcert

Stichting Lambertus Concerten i.s.m. Das Neue Mannheimer Orchester – Paasconcert
Beschrijving: Das Neue Mannheimer Orchester is een jong ensemble van 13 musici die muziek brengen van het hof van Mannheim. Ten tijde van Mozart was dit hof een culturele hotspot, waar vele componisten werkten of voor schreven. Dit ensemble brengt Passiemuziek uit die tijd, heel anders dan de Bach passies, en mede daardoor ook bijzonder passend om op 1e Paasdag uit te zenden.

bekijk

Marcel Stevens

Afbeelding van Marcel Stevens

Marcel Stevens – Een lied voor Bert
We hebben jarenlang mogen genieten van al het moois wat uit zijn hoge hoed kwam. Maar, is er al ooit een lied voor Bertje Kuijpers gezongen? Marcel Stevens, muzikant én Helmonder in hart en nieren is meteen in de pen gekropen om een waardig eerbetoon te schrijven. Een lied voor Bert, opgenomen in ons mooie Speelhuis. Een plek waar hij zo graag te vinden was.

bekijk

Erwin Nyhoff en band

afbeelding van Erwin Nyhoff en band

Golden Earring Tribute
Als eerbetoon aan de Haagse rockband Golden Earring werd de wereldhit Radar Love op 11 maart om 17.15 uur in heel het land afgespeeld.
Het Speelhuis nodigde, in samenwerking met De Cacaofabriek, Erwin Nyhoff en band uit om het nummer live te spelen. Het optreden werd uitgezonden via de livestream.


bekijk