avontuurlijk jeugdtheater

Onze selectie avontuurlijke jeugdvoorstellingen bestaat uit must-sees voorstelling die je je leven niet meer zult vergeten. Voorstellingen waarvan we vinden dat iedereen ze zou moeten zien. En een bezoekje aan deze voorstellingen is nu nog aantrekkelijker met de verlaagde kaartprijzen bij avontuurlijk kindertheater. De Rabobank maakt dit, als partner van Het Speelhuis, mede mogelijk. Zo kun je met de hele familie theater beleven!

18 okt.               Slagwerk Den Haag (6+) – Tuinieren met Slagwerk

Bloempotten, klompen, gieters, alles maakt geluid in de vrolijke tuin van deze vier slagwerkers. En de kinderen mogen lekker mee trommelen en klappen. Ondertussen ontdekken ze de Syrische handtrommel en de Japanse rotssteen... 

21 okt.               De Dansers – Lepeltje, Lepeltje (4+)

Prachtig heldere liedjes leiden jong en oud van de angst om op je bek te gaan, naar de lol van vallen. Er wordt niet kinderachtig gedaan over hoogtevrees en valangst. Maar het plezier van zweven, springen en stuiteren wint steeds meer terrein. Dankzij het heerlijke gesleep met dertig matrassen. En het wonder van ‘in slaap vallen’. En de kinderen mogen na afloop lekker 'vallen op de matten' :-)


 

mijn verlanglijst
Er zijn geen items aanwezig