VACATURE ALLROUND THEATERTECHNICUS (specialisatie licht en AV)

Per 1 januari 2023 hebben wij plaats voor een fulltime allround theatertechnicus (specialisatie licht en AV). 1fte (36 uur per week).

Theater Het Speelhuis is er om te amuseren, maar ook om uit te dagen. Het is de ene keer een fijne avond uit met iemand die je lief is, dan weer een uitnodiging om anders naar de wereld, onszelf en onze buren te kijken. Onszelf te bevragen en diep te laten raken. Dat is waar Het Speelhuis voor (be-)staat. In de gemeenteraadsvergadering van 28 september 2021 is het raadsbesluit genomen om Het Speelhuis per 1 januari 2023 te verzelfstandigen in een holdingconstructie samen met De Cacaofabriek. De samenwerking tussen beide instellingen zal hiermee nog meer gestalte krijgen in de toekomst vanaf 1 januari aanstaande.

Over de functie
Wij zijn op zoek naar een handige technicus met passie voor theater. In deze functie verleen jij technische ondersteuning bij de voorstellingen van amateur én professionele gezelschappen in onze theaterzalen. Daarnaast assisteer je bij congressen en evenementen, ontvang je artiesten en gezelschappen en bouw je mee aan decors en inrichting van de zalen. Elke technicus kan de taak van toneelmeester vervullen. Binnen jouw werkzaamheden zal de nadruk liggen op het verzorgen van lichttechniek en AV, maar je bent zeker niet onbekend met geluid. Je bent in staat zowel zelfstandig als binnen een klein team te functioneren en kan inspelen op onverwachte omstandigheden. Je werkt nauw samen met zowel interne als externe collega’s. Tot slot draag je zorg voor het beheer van en technisch onderhoud aan de apparatuur.

Het Speelhuis en De Cacaofabriek zijn open, informele en op samenwerking gerichte instellingen. We willen zo toegankelijk mogelijk zijn en goed verbonden met de wereld om ons heen. Dat betekent dat we streven naar een zo divers mogelijke samenstelling van het team. We vinden het leuk en belangrijk om ons perspectief en wereldbeeld te blijven verruimen. We geloven daarom in een team dat bestaat uit leuke mensen met diverse etnische, culturele en religieuze achtergronden, genderidentiteit, leeftijd en eventuele beperkingen. Wil je graag in zo’n organisatie werken aarzel dan niet om te solliciteren.

Benodigde kennis & kwaliteiten

  • je hebt een relevante mbo of hbo opleiding afgerond (of vergelijkbaar);
  • je hebt ruime werkervaring als technicus in de wereld van theater, congressen en evenementen;
  • ruime ervaring met licht is een must;
  • ruime ervaring met geluid is een pré;
  • je bent bereid om de cursus BHV te volgen;
  • je bent in bezit van certificaten VBT of bereid om deze te behalen;
  • je bent flexibel als het gaat om aanvangs- en werktijden. Werken in de avonden en in het weekend is geen probleem.

Wij bieden

  • een afwisselende baan binnen een gezellig team;
  • een stimulerende werkplek in hét theater van Helmond;
  • indicatie salarisinschaling functiegroep 6 cao Sociaal Werk afhankelijk van opleiding en ervaring.

Ingangsdatum
Gestreefd wordt naar indiensttreding per 1 januari 2023.

Sollicitatieprocedure
Word jij enthousiast na het lezen van deze vacature?  Verstuur je motivatiebrief of video (via een link) en CV dan uiterlijk op zondag 23 oktober 2022 naar vacatures@cacaofabriek.nl o.v.v. je naam en vacature technicus.

Met vragen omtrent de inhoud van de functie kun je contact opnemen met
Geert van Dijk per e-mail g.van.dijk@helmond.nl of 06 39562971.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

mijn verlanglijst
Er zijn geen items aanwezig