Theaterkring

Voor de derde keer op rij selecteert de Theaterkring Helmond samen met onze programmeur een zestal prachtvoorstellingen die u laten kennismaken met het theater. De Theaterkring is onderdeel van de Speelhuis-serie 'Kris-Kras', waarbij we u dwars door het programma meenemen! 

Toegang tot de pareltjes uit onze programmering én meegenieten van leuke extra’s? Als u zich aansluit bij de Theaterkring behoort dit tot de mogelijkheden. Maak theater van heel dichtbij mee, zowel voor als achter de schermen. Als (nieuw) lid kiest u 4, 5 of 6 voorstellingen uit het speciale aanbod en krijgt u daarbij 20% korting op de totaalprijs. Wie 5 of 6 voorstellingen boekt mag gratis een introducé meenemen naar een voorstelling uit de reeks.

Lid worden?
Vanaf 14 mei 2019 kunt u zich weer aanmelden voor de voorstellingen van seizoen 2019/2020. Het programma voor de Theaterkring bestaat dit seizoen uit de volgende voorstellingen:

16/10 Anne-Wil Blankers e.a. / Driving Miss Daisy    
21/11 Louise Korthals / Alles is er       
13/12 Arjan Ederveen & Jack Wouterse / Zin        
09/01 Marie-Louise Stheins, Benja Bruining e.a. / De Tolk van Java         
21/01 Scapino Ballet Rotterdam / Pearl                      
18/03 Porgy Franssen, Jacqueline Blom e.a. / Tonio                      

Interesse? Geef vóór 1 juni 2019 uw naam, adres, telefoonnummer, mailadres én de keuze van 4, 5  of 6 voorstellingen door aan Hera Bombeeck via info@theaterspeelhuis.nl. Wilt u graag bij elkaar zitten geef uw bestelling dan samen door zodat wij hier rekening mee kunnen houden tijdens het reserveren van de plaatsen.

 

mijn verlanglijst
Er zijn geen items aanwezig