Theaterkring

De Theaterkring Helmond selecteert samen met onze programmeur een viertal prachtvoorstellingen die u laten kennismaken met het theater. De Theaterkring is onderdeel van de Speelhuis-serie 'Kris-Kras', waarbij we u dwars door het programma meenemen! 

Toegang tot de pareltjes uit onze programmering én meegenieten van leuke extra’s? Als u zich aansluit bij de Theaterkring behoort dit tot de mogelijkheden. Maak theater van heel dichtbij mee, zowel voor als achter de schermen. Als (nieuw) lid kiest u 3 of 4 voorstellingen uit het speciale aanbod en krijgt daarbij korting op de totaalprijs. Voor 3 voorstellingen betaalt u 62,25 en voor 4 voorstellingen 81,00.

Lid worden?
Om lid te worden, kiest u minimaal drie en maximaal vier voorstellingen. Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar info@theaterspeelhuis.nl. Graag daarin vermelden welk van onderstaande voorstellingen u wilt boeken, uw NAW-gegevens en telefoonnummer. Vergeet ook niet aan te geven of u de inleiding - indien aanwezig - wilt bijboeken. U ontvangt vervolgens van ons een bevestiging van uw aanmelding. 

9 okt.                  Igone de Jongh - I (openbare repetitie) aanvang 19.00 uur
27 okt.                LeineRoebana - SOLAS aanvang 16.00 uur
                            + inleiding aanvang 15.15 uur
29 okt.                Johanna ter Steege - Ik heet Lucy Barton aanvang 20.15 uur
                            + inleiding aanvang 19.30 uur
16 dec.               Het Zuidelijk Toneel - Berlin - True Copy aanvang 20.15 uur

 

 

mijn verlanglijst
Er zijn geen items aanwezig