Uit eten in het theater

In de huidige situatie wordt per theaterdiner bekeken of het doorgang kan vinden. Voor vragen kunt u ons per mail bereiken via info@theaterspeelhuis.nl

Niets gezelliger dan voor aanvang van de voorstelling samen een hapje te eten, toch? Vanaf nu kan dat, ook zonder stress of je voor de voorstelling wel op tijd zal zijn. Bij diverse voorstellingen bieden we namelijk de mogelijkheid om vooraf een theaterdiner te boeken in onze karakteristieke Pastoriekamer. Voor € 29,75 per persoon heeft u een 3-gangen diner exclusief consumpties. Het gaat om een vaststaand menu waarbij wij enkele dagen van tevoren contact met u opnemen om uw wensen t.a.v. vlees, vis of vegetarisch door te geven. Uiteraard houden wij ook rekening met eventuele dieetwensen.

Reserveer uw tafeltje via onze website tijdens het bestelproces bij de voorstelling.

Ook voor een zakelijke avond uit
Lekker eten, een goed gesprek én een inspirerende voorstelling: dat is toch de ultieme combinatie voor een avond uit met uw team of zakelijke relaties? U draagt zorg voor de uitnodigingen en wij regelen de rest!

Informeer naar de voorstellingen die beschikbaar zijn voor dit arrangement door een mail te sturen aan f.jordans@helmond.nl. Voor meer zakelijke arrangementen klikt u hier.

mijn verlanglijst
Er zijn geen items aanwezig