RondleidingenMomenteel zijn er tot nader bericht geen rondleidingen in verband met de situatie rondom het coronavirus. Voor vragen kunt u ons per mail bereiken via info@theaterspeelhuis.nl.

Heeft u nog geen kans gehad ons nieuwe theater te bewonderen? Of heeft u altijd als eens een kijkje achter de schermen willen nemen? Een rondleiding biedt niet alleen toegang tot verschillende ruimten, maar neemt u als bezoeker ook mee in het dagelijks reilen en zeilen van ons theater. 

Rondleidingen
De rondleidingen vinden wekelijks plaats op dinsdag om 11.00 uur. In ongeveer 1,5 uur krijgt u een rondleiding door het nieuwe pand, doet u onderweg allerlei wetenswaardigheden op over de geschiedenis van Het Speelhuis en de Onze Lieve Vrouwekerk en pikt u wat mee van de dagelijkse werkzaamheden in een theater. Met na afloop van de rondleiding een kop koffie of thee. De kosten voor dit arrangement zijn € 2,50 per persoon.  Zou u graag voor een groep willen reserveren? Kijk dan bij groepsreservering

Reserveren
Wilt u graag een rondleiding maken door ons nieuwe theater? Reserveren kan door een e-mail te sturen aan rondleiding@theaterspeelhuis.nl of door telefonisch contact op te nemen met 0492-587000.

mijn verlanglijst
Er zijn geen items aanwezig