Tickets & toegang

Kaartverkoop seizoen 2019-2020 start op zaterdag 1 juni 2019 om 11.00 uur.

Online kaarten kopen
U bestelt uw kaarten gemakkelijk en snel via onze website (24/7). Selecteer de gewenste voorstelling, kies de beste plaats en reken veilig af via iDEAL, creditcard (VISA of Mastercard), Podium CadeauKaart of de VVV Cadeaukaart.

Telefonisch kaarten reserveren
Tijdens openingstijden kunt u uw kaarten ook telefonisch reserveren (0492-587000, doorkiesnummer 1). Uw bestelling dient dan binnen één week afgehaald te worden aan onze balie. Bij voorstellingen in diezelfde week bewaren wij uw kaarten tot uiterlijk een half uur voor aanvang van de voorstelling. Voor een snelle afhandeling kunnen wij u een betaalverzoek sturen per e-mail. 

Kaartverkoop aan de balie
Natuurlijk kunt u uw kaarten binnen de openingstijden ook gewoon aan onze theaterkassa kopen. 

Kaart is inclusief drankje (met ingang van seizoen 2019/2020 vervalt het pauzedrankje) 
Het Speelhuis kent een portemonneeloze pauze, met uitzondering van familie- en jeugdtheater en de meeste amateurvoorstellingen. Aan uw kaart is een strookje bevestigd waarmee u in de pauze aan de bar een consumptie naar keuze kunt bestellen. De consumptie is geldig op de dag van de voorstelling. Heeft u een e-ticket of uw ticket gedownload op uw telefoon, dan wordt dit bij de bar gescand.

Reserveringskosten?
Bij het online kopen of telefonisch reserveren van amateurvoorstellingen betaalt u per kaart €1,00 extra. Hiermee worden gebruikskosten van het kaartverkoopsysteem en de bankkosten voor online betaling afgedekt. Deze reserveringskosten zijn niet standaard inbegrepen in de getoonde kaartprijs voor amateurgezelschappen.

Koopt u uw kaartje persoonlijk aan onze balie, dan komen deze kosten natuurlijk te vervallen.

Ruilen plaatsbewijzen
Bent u verhinderd, dan kunt u tot uiterlijk 1 dag (24 uur) voor de betreffende voorstelling uw kaarten ruilen. Dat betekent dat u een alternatieve voorstelling uitzoekt of een tegoedbon ontvangt ter waarde van de door u ingeleverde kaarten. Deze tegoedbon van Het Speelhuis is een jaar geldig. Op de dag van de voorstelling worden geen kaarten meer teruggenomen.

Lastminute kaartjes
Op de dag van de voorstelling, vanaf één uur voor aanvang, kunnen studenten en scholieren alle dan nog beschikbare kaarten van die voorstelling kopen voor de aantrekkelijke lastminute-prijs van €12,50. Per persoon wordt maximaal 1 kaart verkocht. Amateurvoorstellingen en verhuringen zijn uitgesloten van deze regel.

mijn verlanglijst
Er zijn geen items aanwezig