Tickets & toegang

Online kaarten kopen

U bestelt uw kaarten gemakkelijk en snel via onze website (24/7). Selecteer de gewenste voorstelling, kies de beste plaats en reken veilig af via iDEAL, creditcard (VISA of Mastercard), Podium CadeauKaart of de VVV Cadeaukaart.

Telefonisch kaarten reserveren
Tijdens openingstijden, di t/m za van 11.00 tot 14.00 uur, kunt u uw kaarten ook telefonisch reserveren (0492-587000, doorkiesnummer 1). Uw bestelling dient dan binnen één week afgehaald te worden aan onze balie. Bij voorstellingen in diezelfde week bewaren wij uw kaarten tot uiterlijk een half uur voor aanvang van de voorstelling. Voor een snelle afhandeling kunnen wij u een betaalverzoek sturen per e-mail. 

Kaartverkoop aan de balie
Natuurlijk kunt u uw kaarten binnen de openingstijden ook gewoon aan onze theaterkassa kopen. 

Kaart is exclusief drankje 
Vanaf seizoen 2019/2020 koopt u niet langer automatisch een pauzeconsumptie bij uw theaterkaartje. Daar zijn twee redenen voor. Steeds minder vaak zit er een pauze in de voorstelling. Daarnaast willen wij u niet verplichten tot het nemen van een consumptie. Zo wordt de kaartprijs laagdrempeliger en behoudt u zelf de keuzevrijheid om wel of geen drankje te nuttigen. 

Reserveringskosten?
Bij het online kopen of telefonisch reserveren van amateurvoorstellingen betaalt u per kaart €1,00 extra. Hiermee worden gebruikskosten van het kaartverkoopsysteem en de bankkosten voor online betaling afgedekt. Deze reserveringskosten zijn niet standaard inbegrepen in de getoonde kaartprijs voor amateurgezelschappen.

Koopt u uw kaartje persoonlijk aan onze balie, dan komen deze kosten natuurlijk te vervallen.

Ruilen plaatsbewijzen
Bent u verhinderd, dan kunt u tot uiterlijk 1 dag (24 uur) voor de betreffende voorstelling uw kaarten ruilen. Dat betekent dat u een alternatieve voorstelling uitzoekt of een tegoedbon ontvangt ter waarde van de door u ingeleverde kaarten. Deze tegoedbon van Het Speelhuis is een jaar geldig. Op de dag van de voorstelling worden geen kaarten meer teruggenomen.

Lastminute kaartjes
Op de dag van de voorstelling, vanaf één uur voor aanvang, kunnen studenten en scholieren alle dan nog beschikbare kaarten van die voorstelling kopen voor de aantrekkelijke lastminute-prijs van €12,50. Per persoon wordt maximaal 1 kaart verkocht. Amateurvoorstellingen en verhuringen zijn uitgesloten van deze regel.

Toegang tot theaterzaal en balkon
De theaterzaal heeft 20 rijen, de 1e 3 rijen zijn gelijkvloers en goed toegankelijk voor gasten die slecht ter been zijn, vanaf rij 4 loopt iedere rij op. Ons gebouw heeft geen lift, het balkon is toegankelijk via 57 traptreden.
mijn verlanglijst
Er zijn geen items aanwezig