Route en parkeren

Lopen & OV
Het Speelhuis ligt op vijftien minuten loopafstand van Centraal Station Helmond. Ook is het mogelijk vanuit daar gebruik te maken van een OV-fiets, wanneer je een abonnement hebt. Of je neemt de bus. Plan je reis op 9292.nl en stap uit bij bushalte Europaweg.

Taxi
Taxbus ma t/m zo 06.00 uur – 01.30 uur
Voor informatie belt u 0800-0231820 (gratis)
Om te reserveren belt u 0800-0234795 (gratis)

Aan de voorzijde van Het Speelhuis kun jij je door de taxi af laten zetten en op laten halen. Geef aan de taxicentrale door dat je opgehaald wilt worden aan de Kromme Steenweg 29 te Helmond.

Auto
Genereer jouw persoonlijke route via Google Maps of voer ons adres in op je navigatie. Let op: sinds 1 mei 2018 is ons adres gewijzigd van Kromme Steenweg 29 naar Speelhuisplein 2 (5707 DZ). Omdat dit een oud adres betreft, dat verplaatst is naar een nieuwe locatie binnen de Gemeente Helmond, kan het zijn dat het in je navigatiesysteem nog niet bekend is of dat je nog naar de oude adreslocatie wordt doorverwezen. 

Parkeren
Parkeren kan vlakbij Het Speelhuis in Parkeergarage Boscotondo. Klik hier voor actuele tarieven, betaalmiddelen en openingstijden van Boscotondo. Voor bezoekers met een invalideparkeerkaart zijn aan de voorzijde van Het Speelhuis (Kromme Steenweg 29) twee parkeerplaatsen aanwezig. Je dient wel het hiervoor geldende parkeertarief te voldoen.

TIP! Gepast Parkeren
Nooit meer zoeken naar kleingeld, niet méér betalen dan de parkeertijd en geen angst voor een parkeerboete als je wat later terug bent bij je auto. Met Gepast Parkeren in Helmond betaal je vanaf 1 november 2012 altijd gepast (bekijk de algemene voorwaarden). Dat is niet alleen handig, het scheelt ook in de portemonnee.

Meer informatie en aanmelden via www.parkerenhelmond.nl

mijn verlanglijst
Er zijn geen items aanwezig