Bestel nu uw kaarten voor seizoen 2019/2020!

Waar gaat u naartoe? Gebruik #ikganaar en maak kans op 2 vrijkaarten voor het theater! 

We zijn los! De kaartverkoop voor het seizoen 2019/2020 is gestart. Koop vanaf vandaag uw kaarten voor uw favoriete(n) voorstelling(en) via onze website of aan de kassabalie. We zijn vandaag geopend van 11.00 uur tot 16.00 uur en maken er wederom een feestje van! We ontvangen u graag met entertainment, een hapje en een drankje aan het Speelhuisplein. Zien we u daar?  

#ikganaar... 
Gaat u voor de publiekstrekkers zoals Claudia de Breij, Plien en Bianca of Maarten van Rossum of kiest u liever voor aanstormend talent zoals Janneke de Bijl? Deel vandaag via Facebook of Instagram een foto met u en uw kaarten voor het nieuwe seizoen (e-ticket mag ook, houdt u hand voor de barcode), gebruik #ikganaar en tag ons in het bericht. Heeft u de meest originele foto? Dan wint u twee vrijkaarten voor het nieuwe seizoen! 

Hardlopers 
Let op: Kaarten voor de voorstellingen van Theo Maassen en Guido Weijers worden middels een lotingssysteem aangeboden. U kunt zich hiervoor inschrijven via de website van 10 t/m 20 juni 2019. Het tijdstip van inschrijving heeft geen invloed op de loting. Indien u bent ingeloot krijgt u hierover in de eerste week van juli bericht. De voorstellingen van Claudia de Breij gaan pas van 7 september 2019 landelijk in de verkoop.

Meer weten?
Bel gerust met onze theaterbalie via 0492-587000  (binnen openingstijden) als u vragen heeft. 
Bent u nieuwsgierig geworden naar ons nieuwe seizoen? U bekijkt het volledige programma hier

We hopen dat ons programma u inspireert en wensen u vele mooie theatermomenten toe. Tot gauw in Het Speelhuis! 

mijn verlanglijst
Er zijn geen items aanwezig