Start kaartverkoop 2019/2020 zaterdag 1 juni 11.00u: goed om te weten

Alle informatie over start kaartverkoop op zaterdag 1 juni

Als liefhebber van het theater is het u waarschijnlijk niet ontgaan: ons nieuwe programma voor seizoen 2019/2020 staat online! Vol met spraakmakende theaterervaringen en voorstellingen die u niet wilt missen.

Start kaartverkoop
Op zaterdag 1 juni om 11.00u start de kaartverkoop, wij zijn deze dag geopend tot 16.00u. We maken er als vanouds weer een feestje van, u bent die dag dus van harte welkom aan het Speelhuisplein! Koopt u liever kaartjes online? Update alvast uw ‘Mijn Speelhuis’-account of maak er een aan en zorg dat u op 1 juni tijdig aansluit in de online wachtrij. En bellen mag natuurlijk ook, telefoon 0492-587000.

Uitzondering op de regel
Kaarten voor de voorstelling van Theo Maassen en Guido Weijers zijn te verkrijgen middels een lotingssysteem. U kunt zich hier via de website voor inschrijven tussen 10 en 20 juni. U ontvangt eind juni een bericht van ons of u wel of niet bent ingeloot. Let op: landelijke verkoop voor Claudia de Breij start op 7 september. 

Goed om te weten
Vanaf 1 september 2018 zijn wij afgestapt van het betalen met contanten, met oog op het veiligheid van onze medewerkers. Aan de balie kunt u alleen nog betalen met pinpas of creditcard (of geldige cadeaukaarten). Aan de bar kan alleen met PIN betaald worden. 

Ook anders in het nieuwe seizoen: u koopt niet langer automatisch een pauzeconsumptie bij uw theaterkaartje. Zo wordt de kaartprijs laagdrempeliger en behoudt u zelf de keuzevrijheid om wel of geen drankje te nuttigen. 

Meer weten?
Bel gerust met onze theaterbalie (binnen openingstijden) als u vragen  heeft. 
Bent u nieuwsgierig geworden naar ons nieuwe seizoen? U bekijkt het volledige programma hier

 

mijn verlanglijst
Er zijn geen items aanwezig