Programma seizoen 2019/2020 is bekend!

Heeft u ook zin in ons nieuwe seizoen? 

Eindelijk mogen we het met u delen: het programma voor seizoen 2019/2020! Met trots ontvangen we onder andere Theo Maassen, Claudia de Breij, Stefano Keizers, Ellen ten Damme, Jakob Ahlbom, Guido Weijers, Toneelgroep Oostpool, Plien en Bianca, Maarten van Rossem, Fresku en vele andere artiesten, muzikanten, acteurs, dansers, komieken en cabaretiers. Bij elkaar meer dan 160 voorstellingen dit seizoen! 

Vanaf vandaag bekijkt u ons volledige programma online en in de brochure (met 8 verschillende covers!). De kaartverkoop start zaterdag 1 juni om 11.00 uur, online en aan de kassa, we zijn deze dag tot 16.00 uur geopend. Uitzonderingen: Claudia de Breij gaat op 7 september om 11.00 uur landelijk in de verkoop. Voor de voorstellingen van Theo Maassen en Guido Weijers wordt geloot: inschrijven kan van 10 tot en met 20 juni via www.theaterspeelhuis.nl

Directeur Jochem Otten: “Nu we zo’n prachtig theater hebben, zijn we het aan onze stand verplicht om u het mooist haalbare programma aan te bieden. We zijn trots op ons kleurrijke programma met spraakmakende theaterervaringen: van ruig tot intiem, van stoutmoedig tot gemoedelijk en van aanstormend talent tot alom bekend. Voor liefhebbers en nieuwsgierigen van alle leeftijden.”

We introduceren komend seizoen vier herkenbare series vol spraakmakende theaterervaringen. We hopen dat deze u gidsen door het vaak wat onbekendere deel van het programma.

ZIN: theater als ideale plek om te bezinnen, te onthaasten en op te laden.
AVONTUUR: zinnenprikkelende voorstellingen, gebaseerd op onverwachte verhalen met lef.
PERSPECTIEF: voorstellingen die verbeelding verbinden aan de actualiteit.
KRIS-KRAS: kennismaking met theater in de breedste zin van het woord (in samenwerking met Theaterkring Helmond).

Nieuw is ook de serie Stormkamers. We geven theatermaker Hanna van Mourik Broekman carte blanche om te onderzoeken wat samen leven in Helmond betekent. U als bezoeker bent daarbij gast, eigenaar, kunstwerk, kunstenaar en performer tegelijk. Hanna van Mourik Broekman maakt drie voorstellingen: De Rechtbank, De Stad en De Ontmoeting.

Voorstellingen zonder taalbarrière staan dit jaar voor het eerst in het programma aangeduid met ‘No Dutch Required’. Een nieuwe handreiking naar niet-Nederlandstalige inwoners van Helmond en omgeving.

En noteer dus alvast in uw agenda: start kaartverkoop zaterdag 1 juni om 11.00 uur!
We hopen dat ons programma u inspireert en wensen u vele mooie theatermomenten toe.

Bekijk hier het hele programma. 

mijn verlanglijst
Er zijn geen items aanwezig