Nog even geduld…

We mogen het bijna met u delen...

Bijna mogen we het met u delen: het programma voor theaterseizoen 2019/2020. Prachtige, leuke, verrassende, mooie en spannende artiesten, muzikanten, acteurs, dansers, komieken en cabaretiers…: de namen branden op onze lippen. En we kunnen ons voorstellen dat u ook wel nieuwsgierig bent!

We beloven u een kleurrijk programma met spraakmakende theaterervaringen: van ruig tot intiem, van stoutmoedig tot gemoedelijk en van aanstormend talent tot alom bekend. Voor liefhebbers en nieuwsgierigen van alle leeftijden.

De seizoensbrochure ligt bij de drukker. En de website wordt klaargemaakt om u het programma overzichtelijk te presenteren. Omdat we ons niet kunnen inhouden geven we u op onze sociale media al stiekeme hints…

Maandag 13 mei onthullen we wie er in seizoen 2019/2020 allemaal in ons theater op de planken staan. De kaartverkoop start op zaterdag 1 juni om 11.00 uur. Noteert u het alvast in de agenda?  

PS: ook in het lopende seizoen hebben wij uiteraard nog een veelzijdig en verrassend programma. Kijk snel voor welke voorstellingen nog kaarten beschikbaar zijn.

mijn verlanglijst
Er zijn geen items aanwezig