BLOG | 'Motel' van Thomas Acda

Het Speelhuis blogt, ditmaal een recensie over de voorstelling van Thomas Acda 

Je kent ze wel, van die dagen. Dat je denkt: Ik wil er even tussenuit. Ik heb behoefte aan een vakantie. Ik heb het nodig om me even in een andere omgeving te begeven. Maar je weet dan ook dat het er niet in zit. Dat de bankrekening het niet toelaat of dat vrije dagen vragen aan de baas geen optie is. En wat kun je dan?

Een avondje theater is dan wellicht wel een optie. Kost een stuk minder en je hoeft de baas niet om toestemming te vragen. Ik deed het en liet Thomas Acda me mee nemen op reis. De avond begint op een vliegveld en Thomas vertelt over zijn reiservaringen. En hij is een fijne verteller. Of hij dat nu doet via de teksten van zijn liedjes of tussen de muziek door. Hij nam me mee.

Samen vlogen we de wereld over en hij vertelde over zijn dromen, zijn verleden en zijn familie. Over doorzetten als het eigenlijk niet meer gaat. Hij liet me weten wat het reizen met hem doet en hoe hij er door veranderd is. En zo leerde ik in een avond tijd Thomas beter kennen. Want dat is wat er gebeurd als je samen op reis gaat.

- Sigrid C. Degener 

ZA 13 APR | 20.15 | Tickets bestel je hier

mijn verlanglijst
Er zijn geen items aanwezig