Theatertour Ali B. wordt uigesteld

De voorstelling in Het Speelhuis is verplaatst naar 25/01/2020

De voorstelling 'Koorts' van Ali B. stond oorspronkelijk op dinsdag 05 februari 2019 in Het Speelhuis. Helaas ontvingen wij deze week het bericht dat hij zijn theatertour heeft uitgesteld. Hierbij zijn persoonlijke bericht aan u:

Lief publiek,
 
Met pijn in mijn hart moet ik mededelen dat ik mijn voorstelling Koorts moet verplaatsen naar het volgende seizoen. De actualiteit heeft de thematiek van het programma ingehaald waardoor ik er inhoudelijk niet meer achter kan staan. Dit komt mede door een aantal veranderingen in mijn privé leven, waaronder de geboorte van mijn derde zoontje, afgelopen zomer.
 
Om diezelfde reden heb ik een aantal keuzes moeten maken waardoor ik niet de ruimte en tijd heb kunnen vinden om de show op het niveau te krijgen dat jullie van mij mogen verwachten.
 
Ik ben me ervan bewust dat er inmiddels al veel kaarten zijn gekocht en dat mensen hun agenda hierop hebben afgestemd. Ik bied dan ook mijn welgemeende excuses aan en hoop op jullie begrip. De show wordt verplaatst en ik ga er alles aan doen om te zorgen dat dit het wachten waard zal zijn. Heel graag tot volgend jaar!
 
Groeten,
 
Ali

In overleg met het impresariaat hebben we de voorstelling kunnen verplaatsen naar zaterdag 25 januari 2020. Al aangeschafte tickets blijven geldig.

mijn verlanglijst
Er zijn geen items aanwezig