VOORSTELLINGEN T/M 1 JUNI WORDEN VERPLAATST

Voorstellingen tot en met 1 juni worden verplaatst. Dit naar aanleiding van de persconferentie op maandag 23 maart over de maatregelen om het coronavirus in te dammen. Premier Rutte, minister van Rijn, minister de Jonge en minister Grapperhaus maakten bekend dat alle bijeenkomsten waar mensen bij elkaar komen, zijn verboden tot 1 juni. Tot die tijd zijn er daarom geen voorstellingen in Het Speelhuis. Wij zijn in gesprek met de producenten van alle voorstellingen die tot 1 juni gepland stonden om ze te verplaatsen naar een andere datum.

U kunt zich voorstellen dat we op dit moment een groot aantal voorstellingen tegelijkertijd moeten verplaatsen. Hierdoor duurt het wellicht even voordat er voor elke voorstelling een nieuwe speeldatum is gevonden. In goed overleg met theaters en producenten is besloten om de nieuwe data in één keer – na 5 juni – te communiceren. Als u kaarten heeft gekocht, blijven ze geldig voor de nieuwe datum. Verder is besloten om gekochte kaarten niet terug te nemen, omdat u ervan uit kunt gaan dat voorstellingen worden verplaatst.
 
In de tussentijd kunt u ons voor dringende vragen bereiken via info@theaterspeelhuis.nl. We bevinden ons in een uitzonderlijke situatie. Daarom rekenen we op uw begrip. Zorg goed voor elkaar.

mijn verlanglijst
Er zijn geen items aanwezig