KOOP NU JE KAARTEN! #SEIZOEN2122

Yes, het is zover: de ticketbuttons zijn actief 💥🖲 

Dat betekent dat je uitsluitend online kaarten kunt kopen voor theaterprogramma 21/22.

Meer ruimte, minder plaatsen
Door de tijdelijk gelimiteerde zaalcapaciteit zijn er dit jaar vooralsnog minder plaatsen te vergeven. Zodra de coronamaatregelen versoepelen komen er per voorstelling meer stoelen ter beschikking. Schrijf je dus in voor de wachtlijst zodra een voorstelling op ‘voorlopig vol’ staat om als eerste op de hoogte te zijn van beschikbare stoelen.

Plannen gemaakt? Deel ze op socials!
Tag Het Speelhuis én de artiest in je bericht en laat ons weten waar je zo naar uitkijkt. Laten we het culturele (theater-)leven vieren en samen zichtbaar maken wat het ons waard is om te kunnen blijven genieten ♡

Youp
Kaarten voor de voorstelling van Youp van 't Hek op 01-02-2022 zijn niet middels de reguliere kaartverkoop verkrijgbaar, maar via een lotingsmodule. We passen dit systeem toe om iedereen een gelijke kans te geven om kaarten te bemachtigen voor dit populaire programma. Je kunt je hier via de website voor inschrijven van 1 t/m 15 juli. De loting vindt plaats in de week van 19 juli 

Hulp nodig?
Mocht je tijdens het bestelproces hulp nodig hebben dan zitten we online op alle social kanalen en telefonisch voor je klaar om vragen te beantwoorden. Van dinsdag tot en met vrijdag van 11.00u tot 14.00u zijn we telefonisch bereikbaar. 

Zomersluiting
Let op: het theater is van 26 juli tot en met 30 augustus gesloten. Vanaf dinsdag 31 augustus is de theaterbalie weer bemenst volgens de reguliere openingstijden.

mijn verlanglijst
Er zijn geen items aanwezig