KINDERTHEATERFESTIVAL

Een fantasierijke, spannende, grappige en kleurrijke voorstelling! Een lekker glaasje limonade, een kleurtafel én een leuke goodiebag als je naar huis gaat. Dat is ons KinderTheaterFestival dit jaar. Kleiner van opzet, maar net zo’n groot plezier! Zien we je in de herfstvakantie?

Dit jaar is ons KinderTheaterFestival vanwege de aangescherpte coronamaatregelen een tikkeltje anders. Waar we eerder uitpakten met verkleedpartijen, meet & greets en kleurwedstrijden, is de randprogrammering dit jaar beperkt. Zo blijft je theaterbezoek fijn én veilig. Wat natuurlijk wél hetzelfde blijft zijn alle inspirerende en kleurrijke voorstellingen die we voor je in petto hebben!

Vette tip!
Op het programma staan een paar must-see voorstellingen die je je leven niet meer zult vergeten. Voorstellingen waarvan we vinden dat iedereen ze zou moeten zien. We hebben het over Slagwerk Den Haag (6+) – Tuinieren met Slagwerk en De Dansers – Lepeltje, Lepeltje (4+).

Slagwerk Den Haag (6+) – Tuinieren met Slagwerk (zondag 18 okt)
Bloempotten, klompen, gieters, alles maakt geluid in de vrolijke tuin van deze vier slagwerkers. En de kinderen mogen lekker mee trommelen en klappen. Ondertussen ontdekken ze de Syrische handtrommel en de Japanse rotssteen... 

De Dansers – Lepeltje, Lepeltje (4+) (woensdag 21 okt). 
Prachtig heldere liedjes leiden jong en oud van de angst om op je bek te gaan, naar de lol van vallen. Er wordt niet kinderachtig gedaan over hoogtevrees en valangst. Maar het plezier van zweven, springen en stuiteren wint steeds meer terrein. Dankzij het heerlijke gesleep met dertig matrassen. En het wonder van ‘in slaap vallen’. En de kinderen mogen na afloop lekker 'vallen op de matten' :-)

En een bezoekje aan deze avontuurlijke voorstellingen is nu nog aantrekkelijker met de verlaagde kaartprijzen. De Rabobank maakt dit, als partner van Het Speelhuis, mede mogelijk. Zo kun je met de hele familie theater beleven! 

Voor de allerkleinsten
We sluiten de week af met leuks voor de allerkleinste theaterfanaten. Op zondagochtend is het tijd voor poppenkast! Kleinschalig theater voor jonge kinderen, met als motto: zien spelen doet spelen. Kom gezellig na je ontbijt naar Het Speelhuis om te spelen met de poppen (v.a. 10.00u), te genieten van lekkere kabouterlimonade en je uiteraard helemaal onder te dompelen in het verhaal! Deze keer met Kris Kras (Benk Janssen).

Fijn & veilig
Uiteraard zorgen wij voor een fijn en veilig theaterbezoek. Hoe we dat doen, lees je hier.

Meer programma?
Ook dit seizoen hebben we ons uiterste best gedaan een superleuk programma samen te stellen voor iedereen van 2 tot 12 jaar. Van knettergek tot liever-dan-lief, voor dromers en voor doeners, stoere voorstellingen en grappige activiteiten. Omdat dit seizoen alles anders is konden we  pas de eerste helft van ons programma met jullie delen (t/m december 2020). Vanaf eind november voegen we weer nieuwe voorstellingen toe. Dus stay tuned! 

mijn verlanglijst
Er zijn geen items aanwezig