Koop nu je kaarten! #seizoen2021

Yes, het is zover: de ticketbuttons zijn actief 💥🖲 

Dat betekent dat je kaarten kunt kopen voor ons najaarsprogramma. Uitsluitend via de website dit keer, om rijen aan onze balie te vermijden en zo zorg te dragen voor ieders gezondheid.

Meer ruimte, minder plaatsen
Door de tijdelijk gelimiteerde zaalcapaciteit zijn er dit najaar beduidend minder plaatsen te vergeven. ‘Het aantal stoelen wat we nu beschikbaar hebben tot aan het eind van 2020, wordt normaal gesproken in de eerste week van start kaartverkoop al verkocht,’ aldus onze collega's aan de balie. Kortom: ben er snel bij. Op = op!

Plannen gemaakt? Deel ze op socials!
Tag Het Speelhuis én de artiest in je bericht en laat ons weten waar je zo naar uitkijkt. Laten we het culturele (theater-)leven vieren en samen zichtbaar maken wat het ons waard is om te kunnen blijven genieten ♡

Youp
De loting van Youp van 't Hek begint dus niet vandaag, maar vindt plaats tussen 1 en 8 oktober. In die week kun je je via de website inschrijven om kans te maken op een plaats in zijn voorstelling. Het tijdstip van inschrijving heeft geen invloed op de loting. Indien je bent ingeloot krijg je hierover vóór 20 oktober bericht. PS. Het betreft geen loterij: je kunt dus geen kaarten winnen. Het gaat enkel om de willekeurige, ad random, lukrake verdeling van theaterkaarten over de groep geinteresseerden. 

Hulp nodig?
Mocht je tijdens het bestelproces hulp nodig hebben dan zitten we online op alle social kanalen en telefonisch voor je klaar om vragen te beantwoorden. Tot 16.00u vandaag zijn we bereikbaar, daarna weer vanaf aanstaande dinsdag 11.00u (volgens reguliere openingstijden). 

mijn verlanglijst
Er zijn geen items aanwezig